logo

Website, app, webapplicatie

Marketingoplossingen | Websites & Apps

Een professionele website die vindbaar is, een app, webapplicatie of online tool die écht resultaat oplevert; IMFUEL zorgt ervoor dat jouw doelgroep niet om je heen kan. We zorgen voor een stijlvol design, optimale navigatiestructuur en relevante content die het juiste publiek aantrekt. Achter de schermen komt een gebruiksvriendelijk dashboard dat optimaal beveiligd is tegen ongewenst bezoek, om alle onderdelen te kunnen beheren. Wil je vooruitgang, jouw online performance explosief verbeteren of wil je een idee omzetten naar een succesvolle business case, dan gaan we heel graag het gesprek met je aan.

Marketingoplossingen | Websites & Apps
Marketingoplossingen | Social media

Social media, SEO, SEA, viral

Marketingoplossingen | Social media

Een online campagne heeft talloze bewegende delen die op elkaar aan moeten sluiten voor maximaal resultaat. Bij IMFUEL ontwikkelen wij geïntegreerde online marketingcampagnes die succes opleveren. Hoe wij dat doen? Door op strategische wijze social media als Linkedin, Twitter, Facebook en Instagram in te zetten, maar ook door je online vindbaarheid te vergroten met behulp van SEO, SEA en content optimalisatie. Zo komen wij tot een optimale conversie en een steeds verder groeiend aantal bezoekers, volgers of likes.

Strategische E-marketing

Marketingoplossingen | E-marketing

Internet heeft gepersonaliseerde marketing geherdefinieerd; jouw doelgroep is vandaag de dag vrijwel tot de man of vrouw nauwkeurig te benaderen. IMFUEL support je daarbij op strategisch of operationeel niveau. Wij kennen het online landschap en ontwikkelen middelen waarmee je alleen bereikt wie je wil bereiken. E-nieuwsbrieven die echt gelezen worden, online surveys om kennis te vergaren en webinars om jouw doelgroep vooral iets te leren; IMFUEL is het aanspreekpunt voor het leggen van één-op-één contacten.

Marketingoplossingen | E-marketing
Marketingoplossingen | Presentaties

Digitale presentatie, animatie, webvideo

Marketingoplossingen | Presentaties

Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Bij IMFUEL bedenken en ontwikkelen wij digitale presentaties, brochures, 3D en 2D animaties, digital signage en webvideo’s die een blijvende indruk bij jouw doelgroep achterlaten. Visuele impact is van groot belang, maar het is de inhoud die uiteindelijk het verschil maakt.

Contact

IMFUEL

Telefoon: +31 10 888 37 44
E-mail: info@imfuel.com

Algemene Voorwaarden