Peertje

Peertje is een specialist op gebied van exclusieve verlichting en domotica. Of het nu gaat om een woning of werkplek: iedere ruimte komt beter tot zijn recht met goede verlichting en domotica. Door esthetiek en techniek te combineren zorgen ze voor de juiste sfeer én comfort.

Uitdaging

Dankzij hun jarenlange ervaring weten de oprichters van Peertje maar al te goed hoe ze esthetiek en techniek met elkaar moeten combineren. Dat resulteert in op maat gemaakte, innovatieve lichtplannen en adviezen die ze realiseren met de juiste techniek en aansturing. Ze zorgen ervoor dat het werkt én er fantastisch uitziet. Maar er was ook voldoende werk aan de winkel voor hun eigen merk, met name de website kon wel een make-over gebruiken. IMFUEL werd benaderd om te helpen met de strategie, positionering en de website.

7
ngelm.nl

website: peertje.nl

Aanpak

Er werd gestart met een strategische workshop waarin we samen met oprichters Tim en Ivy de historie, uitdagingen en ambities bespraken. Op basis van deze sessie werkten we een strategie en positionering uit die verder tot leven kwam in een sterk merkverhaal en een prachtige website.

Er waren voor Peertje twee zaken erg belangrijk: er moest onderscheid worden gemaakt tussen de verschillende doelgroepen (particulieren, bedrijven en interieurarchitecten) en de projectverhalen moesten de diensten, producten en kwaliteit van Peertje duidelijk weergeven.

De uitstraling van de website moest uitdragen waar Peertje voor staat: eerlijk, creatief, kundig en betrouwbaar.

Resultaat

Een prachtige website ondersteund met een sterk merkverhaal. Verder hebben we gezorgd voor de koppeling met Instagram, zodat alle opleveringen die worden gedeeld op Instagram ook worden getoond op de website. Dat houdt de website dynamisch. Verder geven de projecten, met name in fotografie, goed weer wat voor kwaliteit Peertje levert aan haar klanten.